Nive Å's Lystfiskerforening

• Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Om Nive Å's Lystfiskerforening

Nive Å´s Lystfiskerforening, NÅL, blev stiftet den 29. marts 1973 med to formål. Det ene, at være forum for lystfiskere, hvor man kunne være fælles om en dejlig interesse, og det andet, at medvirke til fiskeudsætninger og ferskvandspleje.

Foreningen fik naturligt navn efter åen. Navnet staves på den måde, som gamle folk i området fortalte var den oprindelige.

I 2009 fusionerede foreningen med Taxas Lystfiskerlaug.

Nive Å's Lystfiskerforening har i dag ca. 125 medlemmer.

Nive Å's Lystfiskerforening holder ikke overraskende til i Nivå nord for København, hvor Fiskehuset danner rammen om foreningen. Her holder vi klubaften hver torsdag fra 19.30 i perioden fra september til april. På disse aftener bliver der fremstillet grej, holdt foredrag og ellers udvekslet masser af lystfiskertips.

Du kan kontakte os på:
kontakt@naal.dk